VOEREN Daal 12 

Indeling

Dit schitterende 19e-eeuwse landhuis ligt midden in een groene omgeving vol bossen en weiden langs het beschermde natuurgebied in het hart van Voeren.

Het huis, dat in 2002 met liefde in traditionele stijl werd gerenoveerd en tegelijkertijd werd uitgebreid, is in perfecte staat.

De benedenverdieping bestaat uit de inkomhal, woonkamer, eetruimte, keuken, bureauruimte en haardkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich de hoofdslaapkamer met dressing en eigen badkamer, een bijkomende slaapkamer, een badkamer met douche en een wasplaats. Op de zolderverdieping vindt u tot slot nog een grote en een kleinere slaapkamer.

Veel maatwerk, houten vloeren, terracottavloeren met vloerverwarming en authentieke details zoals vakwerk, lemen pleisterwerk, ... creƫren in combinatie met hedendaagse elementen een gezellig en harmonieus ruimtegevoel.

De op het zuiden georiƫnteerde terrassen en de prachtige, in Engelse stijl ingerichte tuin met meer dan 150 verschillende rozensoorten bieden ruimte voor rust en ontspanning. De hoger gelegen weiden en boomgaarden bieden een fantastisch uitzicht!

Bovendien bevinden zich op het goed onderhouden terrein een carport voor twee wagens, een werkplaats, een gereedschapshok, een Engelse houten serre en een vrijstaand, mooi ingericht gastenhuis.


De Voerstreek is een prachtig heuvellandschap met afwisselende panorama's in het midden van de Euregio van waaruit u met de wagen op ongeveer 20 minuten in Luik, Maastricht en Aken bent. Ze bevindt zich in het zuiden van de provincie Limburg aan de Belgisch-Nederlandse grens. Deze schilderachtige omgeving is een paradijs voor wandelaars, ruiters en motorrijders... Dankzij haar rustige en vredige ligging is deze villa uitermate geschikt voor natuurliefhebbers!


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK