VAALS Maastrichterlaan 188A

Indeling

Inleiding:
Prachtig appartement aan de rand van het centrum van Vaals met 2 slaapkamers, balkon, lift en eigen parkeerplaats. Alle opties op het wensenlijstje kunnen aangevinkt worden!

Indeling:
Begane grond
Eigen parkeerplaats inclusief een ruime buitenberging.

1ste verdieping
Zowel via het trappenhuis als met de lift kan het appartement bereikt worden. De woon-eetkamer heeft samen met de open keuken een trotse afmeting van 36,5 m2. In de berging (3 m2) naast de keuken is de wasmachineaansluiting en de CV ketel (gehuurd) terug te vinden.

De hal (6 m2) biedt toegang tot de 2 slaapkamers van respectievelijk 12 m2 en 11 m2. De grootste slaapkamer biedt toegang tot het balkon (6m2). De ramen (en balkon) aan de achterzijde zijn middels rolluiken te sluiten.

Naast de badkamer (3 m2) met douche en wastafel is er een separaat toilet.

Bijzonderheden:
- De ketel is via Hesi gehuurd tegen € 35,- per maand
- De VVE bijdrage is € 165,- per maand

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK