GEMENICH Völkerich 28 

Indeling

Inleiding:

Dit uitzonderlijke pand werd opgericht in 2009 in Gemmenich, nabij het Drielandenpunt, en biedt veel luxe en wooncomfort over 4 bouwlagen (474 m² ) , een hoge isolatiegraad en een superieure afwerking met oa aluminiumramen, ventilatiesysteem D, alarmsysteem , vloerverwarming , hangtoiletten, inloopdouches met regensproeier, elektrische toegangspoort etc. Het hele perceel is volledig omheind .

Indeling:

Souterrain:
We komen binnen in een mooie entree met vide met daarnaast de traphal naar de 2 verdiepingen en de kelderverdieping. In deze entree met ingebouwde garderobe vinden we ook toegang naar het gastentoilet en naar de ingerichte bijkeuken.

Via 2 design plafondhoge deuren begeven we ons ook naar de zeer ruime, heldere living van ongeveer 95 m² . Deze heeft een open, maar sfeervolle indeling . Er zijn 2 zithoeken op parket , een open haard en een vide die het geheel nog ruimtelijker maakt. De eetkamer sluit aan op een witte hoogglans design open keuken met kookeiland .
De living leidt via 2 grote schuiframen naar het grote terras met natuurstenen vloer ( ong 34 m²) dat uitkijkt op en aansluit aan de prachtige tuin.

In de kelderverdieping is er een grote garage met elektrische poort van 6 m breed en plaats voor 2 voertuigen, fietsen, motor etc. en een ruime opslagruimte.
Verder vinden we hier een wellnessruimte . Deze bestaat uit een loungeruimte met ingebouwde Klafssauna , een afgeschermde inloopdouche , een wastafelmeubel en een apart toilet .
Deze loungeruimte geeft via een kamer hoog raam toegang naar een overdekt terras van 26 m² waar we de jacuzzi en een zithoekje vinden. Het geheel geniet volledige privacy, maar biedt ook zicht op de tuin en kan afgeschermd worden door een elektrisch screen. Daarnaast is er nog een groot overdekt terras van 40 m² met zicht op de tuin .

Eerste verdieping
De eerste verdieping omvat een royale slaapkamer, een dressing van 13 m², een exclusieve badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Verder vinden we hier een grote ruimte van ongeveer 53 m², met een mezzanine met zicht op de woonkamer, nu gebruikt als bureau en bibliotheek ( maar ook geschikt voor 2 tot 3 slaapkamers). Over de hele verdieping loopt er achteraan een balkon. Ook hier overal vloerverwarming, natuursteen, parket etc

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping zijn er naast de bergruimte nog 2 heldere ruime kinder- of gastenkamers van 30 m², elk met eigen badkamer en suite met wasmeubel, douche en toilet .
De tuin biedt volledige privacy en is aangelegd met veel aandacht voor detail, verschillende zithoekjes , een tuinhuis en een vijverpartij.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK