VAALS Bergstraat 19c

Indeling

Inleiding:
In een van de mooiste historische straten van Vaals ligt dit bijzonder aantrekkelijke appartement met uitzicht op het prachtige Von Clermontplein.


Indeling:

Souterain
Ruime berging


2de verdieping
Ruime woonkamer (circa 20 m2) met grote ramen die voor het mooie uitzicht op het Von Clermontplein / Kopermolen bieden. Open keuken (6 m2) met koelkast, wasemkap, gaskookplaat en oven. De eetkamer (8 m2) is tevens de doorgang naar woonkamer en gang.

2 slaapkamers van respectievelijk 13 m2 en 10 m2. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en wasmachine aansluiting. Separaat toilet. Het appartement beschikt tevens over een inpandige berging.

Het appartement is uiteraard voorzien van een eigen Combiketel en nutsvoorzieningen.


Bijzonderheden:

- Het appartement bevindt zich momenteel (nog) in verhuurde staat. Aan het einde van het jaar zal het appartement vrij van huur zijn.
- Verdere informatie inzake VVE volgt z.s.m.
- Naast het appartementen complex bevindt zich een smalle parkeerplaats geschikt voor een kleine auto of motor.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK