LEMIERS Holset 70

Indeling

Inleiding:
Aan de rand van het idyllische Holset staat dit prachtige Herenhuis uitkijkend over de heuvels. Aan ruimte zeker geen gebrek. Ook de achterliggende tuin sluit aan op de grootsheid van dit pand

Indeling:

Souterrain:
Grote (39 m2) en bijzonder hoge (2.60 meter) kelder met hand gemetselde waterput.

Parterre:
Zeer statige entree met prachtig trappenhuis (13 m2) geheel in de jaren 30 stijl. Middels de gang wordt tevens de seperate was keuken (8m2) bereikt alwaar zich tevens het toilet bevindt.

De woonkamer (18m2) heeft een open verbinding met de eetkamer (18,5 m2). De gesloten keuken (15m2) bevindt zich in een later gerealiseerde aanbouw en kent tevens een eigen (zij) ingang.

Naast het pand bevindt zich een ruime parkeerplaats met doorloop tot aan de achterliggende overkapping welke als carport voor enkel auto’s gebruikt kan worden. Middels een paar treden wordt de bijzonder ruime en verrassende tuin bereikt.

In de tuin staat het nog verder te renoveren 2de huis. Volledig gemetseld en reeds voorzien van een opgemetselde schouw. Hier bestaat de mogelijkheid om een riant tuinverblijf te realiseren. Tevens kan het bijzonder goed als gastenverblijf gebruikt worden.

Eerste verdieping:
Op de overloop bevindt zich het 2de toilet. Tussen de 2 ruime slaapkamers ( 15m2 en 18 m2) bevindt zich de riante badkamer ( 12m2) met ligbad, wastafel en douche.

Tweede verdieping:
Ook hier bevindt zich het (3de) toilet op de overloop. Achterliggend is nog een kleine badkamer (3 m2), met wasbak en douche, geplaatst. De 3 ruime slaapkamers zijn respectievelijk 11 m2, 17,5 m2 en 18 m2 groot.

Derde verdieping
Ook de derde verdieping kent een ruime overloop. Deze keer met toegang tot de bergzolder. De 3 slaapkamers hebben nagenoeg dezelfde afmetingen als op de 2de verdieping.


Een paar bijzonderheden:.
- Het pand is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De blinde zijwand van het pand is geïsoleerd en gestuukt.
- het nog verder te renoveren “tuin"huis biedt prachtige mogelijkheden.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK