VAALS Wolfhaag 66

Indeling

Inleiding:
Op wellicht een van de mooiste plekken in het heuvelland, in het stilte gebied, ligt deze tussen 2006 - 2010 gerenoveerde bungalow, met een nagenoeg 360 graden uitzicht op het 5 sterren landschap. Volledige privacy, als u de rondom grazende hooglanders niet meetelt. Kan het mooier? Wij betwijfelen het.

Indeling:

Souterrain
Het souterrain is volledig gerenoveerd en voorzien van 2 logeerkamers van respectievelijk 10 m2 en 12.5 m2. De 2de badkamer (5 m2) met douche, toilet en wastafel is uiteraard aanwezig. Tevens is deze voorzien van een separate waskeuken (4 m2). Aansluitend vinden we de hobbyruimte (12,5 m2). Aangrenzend is de ruime bergruimte (12 m2) alwaar zich ook de Hr—combiketel (2006) bevindt.

Garage
Inpandige garage (3,00 x 5,07) bereikbaar via het souterrain met een recent elektrische sectionaalpoort.

Parterre
Royale entree (13 m2) welke dienst doet als verdeelsleutel naar alle ruimtelijkheden. Tevens bevindt zich hier de meterkast, werkkast, garderobe, toegang tot het souterrain en het gastentoilet.
De ruime (13m2) gesloten keuken is van alle gebruikelijke apparatuur voorzien. De woonkamer heeft een open verbinding met de eetkamer (totaal 43,5 m2) en bieden naast het prachtig uitzicht tevens toegang tot het panoramaterras.

De badkamer (5 m2) is voorzien van een dubbel wastafel en bad. De slaapkamers zijn respectievelijk 11,5 m2 en 17 m2 groot.

Tuin
De volledige tuin is omheind en biedt 100% privacy. De beekloop is meer dan passend in het geheel. De tuin is gedeeltelijk onder tuinarchitectuur aangelegd en gaat helemaal op in het aangrenzende heuvelland. Het volledige perceel van 2.600 m2 (zoals ook het woonhuis) is verder voorzien van een meer dan hoogwaardige alarminstallatie. Verder staan 2 gerenoveerde tuinhuizen, waarvan 1 een jagershut (geïsoleerd) genoemd mag worden, ter beschikking.
Alle aanwezige bestrating (paden en terrassen) is nieuw gelegd. De poort naar de voordeur is elektrisch bedienbaar.

Bijzonderheden:
- De bungalow is gebouwd met een dubbele spouwmuur.
- De bungalow (en het geheel omringde perceel) is tussen 2006 en 2010 gerenoveerd. Hierbij valt te denken aan:
- Volledige elektra installatie is vernieuwd.
- Het volledige souterrain is vernieuwd.
- Zeer professionele alarminstallatie inpandig en op het terrein.
- Sectionaalpoort garage.
- De volledige tuin is gerooid en opnieuw aangelegd incl. bestrating.
- De tuinhuizen zijn gerenoveerd.
- De bungalow is volledig nieuw gestuukt.
- Kunststof kozijnen met dubbele HR++ beglazing.
- Elektrisch zonwering.
- Hekwerk en poorten.
- etc.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK