KERKRADE Grachterstraat 89A

Indeling

Inleiding:
Een buitenkans. Een hoogwaardig gerenoveerd appartement van 85 m2. Werkelijk alles is recentelijk vernieuwd. Het appartement bevindt zich op de begane grond en biedt daardoor ook een eigen buitenruimte.


Indeling:

Begane grond
Bijzonder ruime woonkamer van circa 30 m2 welke uitloopt naar de “sére achtige” uitbouw met grote schuifpui en Velux ramen. Deze indeling zorgt voor een sfeer die geheel aansluit aan de rest van het appartement.

De woning kent 2 slaapkamers van respectievelijk 17 m2 en 15,5 m2. De badkamer (6 m2) is voorzien van een dubbele wastafel, designradiator en grote inloopdouche. De badkamer is geheel betegeld net als het separate zwevende toilet.

De keuken (14,5 m2) is compleet nieuw en voorzien van alle denkbare luxe, inbouwverlichting, inductiekookplaat, RVS wasemkap, koelkast, oven, magnetron en natuurlijk een vaatwasser

De woning heeft tevens een eigen berging (9 m2) ter beschikking. De beschikbare buitenruimte kent een afmeting van 7 meter bij 4 meter (28 m2).


Bijzonderheden:

- Het appartement is enkel jaren geleden geheel gerenoveerd.
- Het appartement is optimaal geïsoleerd wat lage verbruikskosten met zich meebrengt.
- Het appartement heeft separate nuts voorzieningen (behalve water) waaronder ook een eigen CV ketel.
- Voor het waterverbruik wordt € 15,- per maand in rekening gebracht.
- Bijzonder hoog afwerkingsniveau met smaakvolle elementen.
- Het appartement is rondom voorzien van dubbele beglazing met rolluiken waarvan het grootste gedeelte
elektrisch.
· U dient rekening te houden met 2 maanden borg.
· Minimale huurperiode betreft 1 jaar.
- Huursubsidie is mogelijk.
· Huisdieren in overleg.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK