VAALS Ceresstraat 146

Indeling

Inleiding:
Een beetje verstopt ligt deze prachtige eengezinswoning met een magnifiek uitzicht over het heuvelland tot aan Vijlen toe. Het gehele pand kent een zee van ruimte met zijn enorme kamers. Ook de garage ontbreekt niet. Momenteel op de “Vaalser huizenmarkt” een buitenkans te noemen.

Indeling:

Begane grond
Ruime entree (16,8 m2) met tochtportaal, gastentoilet, garderobe en meterkast. Middels de entree wordt tevens de deels inpandige garage (20 m2) bereikt alwaar zich tevens de wasmachine aansluiting bevindt.
De woon- en eetkamer kennen een speelse openverbinding en bieden samen een trotse 46,5 m2 aan woonoppervlakte. De royale raampartij biedt uitzicht op de tuin en het Limburgse heuvellandschap.
De nagenoeg nieuwe half openkeuken (15,2 m2) is van alle gebruikelijke apparatuur voorzien. En biedt tevens een toegang naar de voortuin.

Eerste verdieping
Middels de overloop (3,9 m2) worden de 3 slaapkamers van respectievelijk 18,1 m2, 19,8 m2 en 23,8 m2 (ja: u leest het goed!) bereikt. De slaapkamers kennen een variërende en oplopende plafondhoogte tot 3,8 meter. Een van de slaapkamers is tevens van een ruim balkon voorzien alwaar het uitzicht nog mooier is.
De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en toilet. Op de overloop bevindt zicht tevens het CV-hol dat tevens als bergruimte dienst doet.

Bijzonderheden:

- Het pand is rondom voorzien van houtenkozijnen met dubbele beglazing.
- Het gehele dak is recent voorzien van nieuwe isolatie en dakbedekking
- De HR combiketels is gehuurd tegen een maandelijkse bedrag van € 35,- per maand.
- Het pand is grotendeels voorzien van een gewhite washte grenen vloer.
- Het woonhuis (incl. de aangrenzende buurpanden) maakt deel uit van de VVE het Hooghe Oord waardoor er een
bijdrage VVE van € 55,- per maand bestaat. Hiermee wordt de opstal verzekering en onderhoud algemene
buitenruimtes, parkeerplaatsen en groenvoorziening onderhouden.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK