VAALS Viergrenzenweg 68

Indeling

Inleiding:
Instap klaar appartement gesitueerd op de -1 van het appartementencomplex "Bellevue". Gelegen aan de rand van het bos, op korte afstand van het centrum en nabij het natuurgebied 'Drielandenpunt' te Vaals.

Indeling:

Souterrain
Bergruimte van 1.50 x 2.65.

Parterre
Eigen parkeerplaats

2de verdieping (Vanaf zijkant complex)
Via de ruime hal (5,6 m2) wordt de woonkamer met openkeuken (27m2) voorzien van alle gebruikelijke keukenapparatuur. De woonkamer biedt toegang tot het balkon. De mooie badkamer (2.50 x 2.10) met ligbad, toilet en vaste wastafel. De slaapkamer (3.70 x 3.70) biedt toegang tot het tweede balko. In het appartement is tevens een berging (1,35 x 3.65) aanwezig.

Bijzonderheden:
- Eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein
- Kosten VVE: € 192,- (inclusief waterverbruik en voorschot gas)

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK