VAALS Tentstraat 37t/m 37C

Indeling

Inleiding:
Een recent gerenoveerd en prachtig beleggingspand met 4 verhuurde appartementen. Het appartement op de begane grond is daarbij wel iets heel bijzonders met zijn 160 m2 woongenot en grote tuin welke aansluit aan de groene long van Vaals. Dat alles in het historisch centrum van Vaals. Daardoor is eigenbewoning in combinatie met verhuur wel heel aantrekkelijk. Gratis wonen ligt dan ook binnen handbereik.

Indeling:

Souterrain:
Ruime gewelfde kelder.

Parterre:
Achter het Herenhuis ligt de in een moderne jas gegoten entree. Voorzien van wasruimte en gastentoilet. De woonkamer biedt, middels de grote pui, een prachtig uitzicht over de diepe tuin. Magnifieke keuken opzet welke doorvoert naar de eetkamer. Achter de grote authentieke schuifdeuren is nog een groot bureau / slaapkamer verstopt. Deze is voorzien van een eigen voordeur waardoor de ruimte ook heel goed als praktijkruimte aan huis te benutten is. De gehele parterre is voorzien van vloerverwarming.
Vlak naast de trap vinden we nog een slaapkamer met douche op de parterre.
De gehele eerste verdieping bestaat uit een ruime slaapkamer met magnifiek uitzicht, “badkamer en suite” en grote inloopkast. De gehele verdieping is voorzien van een hardhoutenvloer.
Het appartement bevindt zich momenteel in verhuurde staat (€ 1.250,- per maand) maar komt in overleg vrij.

Eerste verdieping:
Het appartement op de eerste verdieping telt 64 m2 en wordt momenteel voor € 595,- netto per maand verhuurd. Ruime open keuken (4 pits fornuis, oven, koelkast, afzuigkap, aansluiting voor vaatwasser) welke samen met de woon-eetkamer een trotse afmeting van 34 m2 heeft. De badkamer (9,5 m2) met ruim ligbad met doucheplateau en glazen douchescherm, wastafelmeubel en spiegel, inbouw-wc, afzuiging, aansluiting voor wasmachine en wasdroger. De doorloopkamer (8 m2) is perfect geschikt als bureauruimte. De slaapkamer kent een afmeting van 12,5 m2. Het gehele appartement (behalve badkamer) is voorzien van een hardhoutenvloer.

Tweede verdieping:
Het appartement op de eerste verdieping telt 56 m2 en wordt momenteel voor € 525,- netto per maand verhuurd. Ruime open keuken (4 pits fornuis, oven, koelkast, afzuigkap, aansluiting voor vaatwasser) welke samen met de woon-eetkamer een trotse afmeting van 34 m2 heeft. De badkamer (4,5 m2) met ruim ligbad met doucheplateau en glazen douchescherm, wastafelmeubel en spiegel, inbouw-wc, afzuiging, aansluiting voor wasmachine en wasdroger. De doorloopkamer (7 m2) is perfect geschikt als bureauruimte. De slaapkamer kent een afmeting van 12,5 m2. Het gehele appartement (behalve badkamer) is voorzien van een hardhoutenvloer.

Derde verdieping
Het appartement op de eerste verdieping telt 49 m2 en wordt momenteel voor € 550,- netto per maand verhuurd. Middels de grote dakkapel geniet dit appartement een van de mooiste uitzichten van Vaals met de blik tot op de sneeuwberg. Ook dit appartement is voorzien van die mooi hardhoutenvloer en hoogwaardig sanitair. De ruimtelijkheden zijn nagenoeg hetzelfde alleen heeft dit appartement geen “doorloopkamer”.

Een paar bijzonderheden:.
- Het pand is zijn geheel gerenoveerd tussen 2008 en 2011. Ook het dak is daarbij voorzien van unidekplaten
- Aantoonbare ononderbroken huurstroom.
- Alle appartementen zijn voorzien van een eigen CV-ketel.
- De totale netto jaarhuur bedraagt: € 35.040,- per jaar.
- Mocht u het prachtige appartement op de begane grond zelf willen bewonen dan ontvangt u een huur van € 20.040,- per jaar d.m.v. de verhuur van de overige 3 appartementen.
- LET OP: Dit betreft een VASTE koopprijs.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK