LEMIERS Oud Lemiers 17

Indeling

Inleiding:
In het bijzonder authentieke en landelijke Oud Lemiers ligt deze 2 onder 1 kap woning te koop. Door zijn ligging “op ‘t Bergske” ontstaat er een prachtig uitzicht op de sneeuwberg. Bij het woonhuis hoort tevens een vrijstaande garage op een separaat perceel.

Indeling:

Kelder
Provisiekelder (3.90 x 1.90) alwaar ook de CV ketel en wasmachine is geplaatst.

Begane grond
Entree met hal (1.00 x 3.90), trappenhuis toilet en meterkast. Halfopen keuken (2.50 x 2.20) met alle gebruikelijke keukenapparatuur waarbij een vaatwasser niet ontbreekt. Ruime woonkamer (20 m2) met houtkachel en prachtig uitzicht. De eetkamer (2.50 x 5.00) is voorzien van een inbouwkastenwand en biedt toegang tot de tuin.
De tuin is voorzien van een ruime berging.

Eerste verdieping
Overloop (1.00 x 2.25). 3 Slaapkamers van respectievelijk 10 m2, 9 m2 en 4 m2. De badkamer ( 1.80 x 1.60) is voorzien van douche, toilet en wastafel. Bovenop de eerste verdieping bevindt zich nog een kleine vliering.

Garage
100 meter verder gelegen bevindt zich de separate garage gelegen op een perceel van 210 m2.

Bijzonderheden:
- Het pand is voorzien van houten en kunststofkozijnen en dubbele beglazing.
- LET OP: Dit betreft een VASTE koopprijs.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK