AKEN Preusweg 112 

Indeling

Inleiding:
Op een van de beste locaties in Aken ligt deze in vele facetten bijzondere recente gerenoveerde Villa. Een spannende architectuur met prachtige rondingen die zelfs in het leien dak terug te vinden is.

Indeling:

Souterrain
Riante entree met prachtige ronde marmeren trap welke in dezelfde stijl doorgevoerd is naar alle verdiepingen. Het souterrain biedt een gigantisch kantoor / slaapkamer, gasten slaapkamer met eigen badkamer en fitnesruimte. Daarnaast ook nog een wasruimte en technische ruimte.

Parterre
Licht, ruimte en tuincontact omschrijft deze verdieping het beste. Riante woonkamer met eveneens riante schouw. Ruime eetkamer welke door de architectuur geheel open is doch gesloten aanvoelt. Prachtige keuken (2006) met alle gangbare keukenapparatuur. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping tevens het gastentoilet.

Eerste verdieping
Twee bijzonder ruime slaapkamers met een eigen badkamer en inloop- c.q. inbouwkast. De bijbehorende overloop is dusdanig ruim dat deze met een minimale inspanning dienst zou kunnen doen als (5de) slaapkamer.

Tuin
Prachtig aangelegde tuin, gericht op het zuiden. De tuin is van verschillende terrassen voorzien. Tevens ligt er een verwarmd zwembad met tegenstroom voor eindeloos zwemplezier.

Garage
Separate dubbele garage met nieuwwaardige sectionaalpoort.

Een paar bijzonderheden:
- Het gehele pand is in 2008 voorzien van nieuwe kozijnen met 3-dubbele beglazing.
- In de tuin bevind zich het verwarmde zwembad met tegenstroom.
- Prachtige en spannende architectuur i.c.m. een leiendak.
- Het gehele pand is in 2006/2008 nagenoeg geheel gerenoveerd.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK