VAALS Tolbertswei 22

Indeling

Inleiding:
Een beetje verstopt in de doodlopende Tolbertswei met uitzicht op kasteel Bloemendal. Het gehele pand is bijzonder ruim van opzet en gaat tegen alle verwachtingen in van de standaardbouw. Aan ruimte geen gebrek!

Indeling:

Begane grond
Ruime entree (8m2) met gastentoilet en meterkast. Tevens is hier de interne toegang naar het washok (3,5m2) en garage (16 m2). De garage is voorzien van een elektrische garagepoort.
De woonkamer kent een trotse afmeting van 40 m2 met grote glaspartij. Ook de keuken is trots in zijn afmeting: 13 m2.

Eerste verdieping
Royale overloop (7 m2) met bergkast en vaste trap naar de zolderverdieping. De slaapkamers zetten de ruime afmetingen voort in respectievelijk 24 m2, 20 m2 en 13 m2. Dan kan de badkamer natuurlijk niet achterblijven met zijn 8 m2. De badkamer is voorzien van douche, bad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Ruime tweede verdieping / zolder met een vloeroppervlakte van 70 m2. Met minimale inspanningen kunnen hier gemakkelijk nog 2 slaapkamers gerealiseerd worden.

Bijzonderheden:
- Het pand is voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing.
- Het pand is rondom voorzien van rolluiken (deels elektrisch)
- De HR-combiketel is gehuurd

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK