KERKRADE Haanraderstraat 

Indeling

Prachtig stuk bouwgrond van circa 1075 m2 (landelijk) gelegen aan de Haanraderstraat in Kerkrade. Bestemd om twee woningen op te bouwen. Frontbreedte van het stuk bouwgrond is circa 27 meter (Perceel dient nog gesplitst te worden). Het ligt nabij een villawijk en naast een beschermde boslocatie genaamd Beukenbos. Parkeren kan op eigen terrein.

Tevens is het op loopafstand van dagelijkse- en recreatieve voorzieningen, basisonderwijs en met een centrale ligging nabij uitvalswegen richting Heerlen, Landgraaf en Eygelshoven. De Buitenring zorgt op korte termijn voor een nog vlottere verbinding tussen gemeenten in de regio en voor een goede verbinding met nationale en internationale wegen. Daarbij worden bestaande wegen die door woonkernen leiden ontlast. Bovendien biedt de nieuwe weg volop kansen voor economische en toeristische ontwikkelingen en verbetert de verkeersveiligheid in het gebied.

Bijzonderheden:
- Kadastrale inmeting noodzakelijk (kosten zijn voor koper);


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK