KERKRADE Akerstraat 134

Indeling

Inleiding:
In de kern van Spekholzerheide gelegen sfeervolle tussenwoning met 3 slaapkamers, achteruitgang en tuin. De woning is gelegen aan de Akerstraat 134 in Kerkrade. Het Carboonplein met al haar voorzieningen ligt op een steenworp afstand. Tevens liggen scholen en uitvalswegen in de directe omgeving.

Indeling:

Souterrain:
Via de hal te bereiken kelderruimte (8 m²), welke momenteel in gebruik is als provisiekelder. Tevens kan de wasapparatuur hier worden aangesloten.

Begane grond:
Ruime hal (5 m²) met garderobe, meterkast, toilet en toegang tot de kelder. Ruime woonkamer (25,5 m²) met haard en openslaande deuren naar de tuin. Keuken (5,5 m2) met eenvoudig keukenblok. De keuken biedt doorgang naar de eetkamer (10 m2).

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I (8 m²) en II (13 m²) liggen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer III (11 m²) is aan de voorzijde gesitueerd en is uitgerust met een frans balkon. De badkamer ligt eveneens aan de voorzijde en is voorzien van een ligbad en een wasbak.

Zolderverdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping. Deze wordt momenteel gebruikt als bergruimte. De ruimte heeft een nokhoogte 2.32 meter en een vloeroppervlakte van zo'n 20 m². Het is redelijk eenvoudig om de zolder te voorzien van een vaste trap. Aangezien het dak redelijk recent is en optimaal geïsoleerd (Unidek) is het perfect te gebruiken als 4de slaapkamer.

Enkele bijzonderheden:
- Het dak is redelijk recent en optimaal geïsoleerd middels Unidekplaten.
- Hardhouten kozijnen.
- Enkele authentieke details zijn bewaard gebleven
Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK