SIPPENAEKEN Chemin de Broeck 4 

Indeling

Inleiding:
Rue de Beusdael schampt de Nederlandse grens bij Epen (NL). Het pand ligt dan ook letterlijk en figuurlijk op steenworp afstand van Nederland. Over het 5 sterren landschap van Sippenaeken zijn al veel boeken en gedichten geschreven en spreekt voor zich.

De prachtige vrijstaande villa is in 1996 perfect in het landschap geïntegreerd. Niet allen kent het pand een sublieme afwerking maar is het ook zijn tijd ver vooruit met zijn, warmtepomp, zonnecellen, regenwaterreservoir, centrale stofzuigersysteem en optimale isolatie. Het energieverbruik is daardoor dan ook jaloersmakend laag.

Indeling:


Parterre / tuinniveau voorzijde
Middels de statige eikenhouten voordeur wordt het portaal (2,00 x 1,55) bereikt. De semi-vestibule (2,60 x 1,65) herbergt alle energiemeters. De gang (4,20 x 1,,95) dient als verdeelsleutel richting slaapkamer, garage, was- en technische ruimte.

De technische ruimte herbergt de warmtepomp, het centrale stofzuigersysteem, en de wasmachineaansluiting.

De ruime slaapkamer (4,20 x 3,80) biedt toegang tot de luxe badkamer (3,65 x 3,55) welke is voorzien van toilet, bidet, douche, ligbad en wastafel.

Ruime garage (8,80 x 4,50) met elektrische poort. Aansluitend een provisieruimte / wijnkelder (7,55 x 1,55).Eerste verdieping / tuinniveau achterzijde
Overloop (3,65 x 3,35) met toilet (1,80 x 1,30). Bijzonder ruime woonkamer (5,00 x 4,50) verspringend in een lager gelegen deel (5,00 x 4,55) met een totale vloeroppervlakte van 45 m2. De ruimtelijk beleving is door de vide en grote glaspartij enorm. De traditionele Oostenrijkse houtkachel sluit aan op de gehele stijl van de eerste verdieping.

Mooie houten keuken welke is voorzien van alle gebruikelijke keukenapparatuur. De keuken mond uit in een bijzonder gezellige eethoek. Het geheel kent een afmeting van 7,80 x 2,60.

De volledige eerste verdieping is van een prachtige natuurstenen vloer voorzien, gelegd in Romijns verband.Tweede Verdieping
Middels de openoverloop (4,35 x 1,05) worden de 2 open ruimtes bereikt die met minimale inspanning tot slaapkamer 2 (4,55 x 3,20) en slaapkamer 3 (5,00 x 4,50) zijn om te bouwen. Verder is op de overloop op een vernuftige wijze 2 ruime bergingen weggewerkt.Bijzonderheden:

- Door middel van de bijzonder goede isolatie, warmte pomp, zonnecellen en 3000 liter regenwatertank
(wasmachine en toiletten) bedragen de energiekosten slechts circa €25,- per maand.
- Het pand is in een ongekend goede staat van onderhoud en kan gerust als nieuwwaardige omschreven worden.
- Een bijzonder mooie ligging.
- Het kavel van nagenoeg 2.000 m2 is eventueel naar wens te splitsen waardoor dubbele bebouwing mogelijk is.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK