VAALS Laatbankstraat 4

Indeling

Inleiding:
Pal naast het mooie park van Kasteel Bloemendaal ligt deze statige tussenwoning. De grote garage, behoorlijke woonoppervlakte en zijn 4 slaapkamers maken deze woning bijzonder aantrekkelijk.

Indeling:

Souterrain
Bijzonder grote garage (37 m2) met een lengte van 11 meter. Kelderruimte met wasmachine aansluiting. De garage is via een separate opgang inpandig te bereiken.

Parterre
Entree hal (4 m2) met meterkast. Zitkamer (14 m2) met kachel. Aansluitend een ruime woonkamer (18m2) met toegang tot het gesloten portaal naar de eerste verdieping en de kelder / garage. In dit portaal bevindt zich tevens het gastentoilet. Open keuken met eethoek (22 m2). De keuken is voorzien van alle gebruikelijke apparatuur.

Via de grote schuifpui wordt toegang verkregen tot de tuin.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers van respectievelijk 7m2, 15 m2, en 17 m2. De badkamer (6m2) is voorzien van toilet, wastafel en bad. In de kleinste slaapkamer staat momenteel een sauna.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap wordt de grote 4de slaapkamer bereikt. De ketel bevindt zich in een separate afgesloten ruimte.

Bijzonderheden:

- De kozijnen aan de achterzijde van de woning zijn in 2006 vernieuwd (aluminium) incl. de grote schuifpui in de keuken.
- Op de achtergevel is een nieuwwaardig elektrisch zonnescherm geplaatst.
- De Hr-combiketel dateert van 2000.
- Bijzonder aantrekkelijke ligging.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor
.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK