HEERLEN Dr. Clemens Meulemanstraat 96

Indeling

Indeling:

Kelder
Provisie kelder van circa 9 m2.

Parterre
Ruime entree (8m2) met voorportaal. De woonkamer (25 m2) wordt middels de authentieke schuifdeur opgedeeld. Na de keuken (11 m2) volgt toilet en afwasgedeelte (3,5 m2) met doorgang naar een ruime berging (5,5 m2).

De ruimte tuin is teven bereikbaar via de zijingang.

Eerste verdieping
Statige overloop (4,5 m2). De 3 slaapkamers zijn respectievelijk 11 m2, 10,5 m2 en 7,5 m2 groot. De te renoveren badkamer kent een afmeting van 6 m2.

Tweede verdieping
Middels de doorlopende vaste trap wordt de 2de verdieping bereikt. Momenteel nog als zolder kamer ingericht maar met minimale inspanning om te toveren tot royale slaapkamer van 33 m2 woonoppervlakte. De daadwerkelijke vloeroppervlakte bedraagt: 47 m2.

Bijzonderheden:

- Het pand is onderhevig aan mijnschade zoals nagenoeg alle (oudere) bebouwing in deze straat. Meet een overzichtelijke investering is dit (net als het identieke buurpand) goed te verhelpen.
- Nagenoeg alle oude elementen in het pand zijn bewaard gebleven.
- Groot en ideaal gelegen perceel.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK