VAALS Groenzandweg 

Indeling

Plan Eschberg

ALLE 16 NIEUWBOUWWONINGEN ZIJN REEDS VERKOCHT. DE VERWACHTING IS DAT MEDIO 2017 FASE 4 (5 nieuwbouwwoningen) GEREALISEERD WORDEN.. Het plan is gelegen op een van de mooiste locaties die Limburg rijk is. Het eigentijdse karakter, de praktische en comfortabele indeling, uitstekende isolatie en prijs/kwaliteit van deze woningen maken het totaalplaatje compleet. Aantrekkelijke woningen in een plezierige en groene woonomgeving.

Indeling

Begane grond

Entree/hal, garderobe nis, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast en toegang naar garage. Het woongedeelte is opgesplitst in een open leefkeuken aan de voorzijde en een ruime woonkamer aan de achterzijde met optioneel openslaande deuren naar de achtertuin.
De grote raampartijen aan de achterzijde creƫren veel lichtinval en optimaal tuincontact. De garage is voorzien van een sectionaal poort, alsmede de deur naar de entreehal en naar de achtertuin. In de garage is een voorziening aangebracht voor de wasmachine.

Optioneel: In plaats van de garage is het mogelijk een hoofdslaapkamer en een compleet ingerichte badkamer met wastafel, douche (ligbad optioneel) en tweede toilet te laten realiseren.

Eerste verdieping

Hier bevinden zich 3 slaapkamers. Compleet ingerichte badkamer met wastafel, ligbad en tweede toilet, Tevens de technische ruimte.

Optioneel zijn echter diverse varianten mogelijk: , o.a. meerdere slaapkamers en een extra badkamer. De aannemer informeert u graag over de mogelijkheden. Door de optionele mogelijkheden hebben deze woningen een indeling die kan meegroeien met de bewoners en daardoor zeer geschikt zijn voor zowel jonge gezinnen als senioren.


Bijzonderheden:
- De woning wordt geleverd met Woningborggarantie.
- De woning wordt voorzien van Sphinx sanitair en Grohe kranen.
- Optimale isolatie.
- De woning wordt voorzien van een WTW installatie.
- Bijzonder mooie locatie.
- Er bestaat ook een mogelijkheid tot bouw van semibungalows met een variabele indeling. Leven voor nu en later.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK