HERGENRATH Marienheide 1 

Indeling

Inleiding:
Op steenworp van de Akens grens en dus ook kort bij de Nederlandse grens ligt deze prachtige, enigszins verstopte, villa met een woonoppervlakte van ruim 230 m2. Het eigen park telt een trotse 4.800 m2.

Indeling:

Garage
Dubbele garage (27 m2) met een separate opslagruimte (9 m2).

Parterre
Bijzonder statige entree (30m2) met garderobe en toilet. De gigantische woonkamer (88m2) is voorzien van een royale haardpartij en heeft een openverbinding met de eetkamer. De grote schuifpuien bieden toegang tot het terras en zicht op het omringende groen.

Een gesloten keuken (12 m2). Op de begane grond bevindt zich tevens een (4de) slaapkamer die ook goed als bureau of hobbyruimte te gebruiken is.


Eerste verdieping
Op de vide bevindt zich de overloop tot de 3 ruime slaapkamers en badkamer. 2 slaapkamers genieten een toegang tot een ruim balkon.

Souterrain
Het gehele pand is onderkelderd (138 m2)

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK