VAALS Kerkstraat 37

Indeling

Inleiding:
In de mooie Kerkstraat ligt deze bijzonder ruime bovenwoning op zijn nieuwe bewoners te wachten. 195 m2 aan woonoppervlakte waarbij 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers er beschikking staan. Het ruime dakterras is een zeldenheid in het historische centrum van Vaals.

Indeling:

Eerste verdieping
Ruime overloop (4 m2) welke tevens dienst doet als garderobe. Daarna volgt, nagenoeg 50 m2, woongenot. De hoogwaardige openkeuken is naadloos in het geheel gegoten en voorzien van alle gebruikelijke keukenapparatuur waarbij een vaatwasser niet ontbreekt. De woon-eetkamer voelt als een zee van ruimte. De grindvloer is niet alleen passend maar nog eens zeer praktisch. De inbouwverlichting maakt het geheel af.

Via de “keukendeur” wordt het terras van 23 m2 bereikt. Het terras geniet volledige privacy en is mooi afgewerkt met bankirai i.c.m. een groendak (niet in de oppervlakte meegeteld).

Tweede verdieping
Hier biedt de overloop (9 m2) een separaat toilet. De ruime slaapkamer (18,5 m2) kent een openverbinding naar de prachtige inloopkast (14m2). De badkamer (9 m2) is voorzien van een douche en wastafel.

Derde verdieping
De 2de slaapkamer kent 22 m2 aan ruimte. De derde slaapkamer (momenteel dienstdoende als kantoor) is de overtreffende trap met zijn 24 m2. Verder is deze verdieping voorzien van zijn eigen kleine badkamer met wastafel, toilet en douche. Via de overloop wordt middels een “zolder trapje” de 4de verdieping bereikt.

Vierde verdieping
Mooie en ruime dakkamer onder het recente (met Unidekplaat beklede) dak. Het grote Veluxraam zorgt voor meer dan voldoende lichtinval. De inbouwkasten maken de ruimte bijzonder praktisch. Nagenoeg 30 m2 ter beschikking.


· U dient rekening te houden met 2 maanden borg
· Minimale huurperiode betreft 1 jaar.
· Huisdieren in overleg.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK