VAALS Viergrenzenweg 164

Indeling

Inleiding:
Instapklaar appartement gesitueerd op de 7de verdieping van het appartementencomplex "Bellevue". Het uitzicht dat dit appartement biedt maakt de complex naam meer dan waar. Prachtig! Gelegen aan de rand van het bos, op korte afstand van het centrum en nabij het natuurgebied 'Drielandenpunt' te Vaals.

Indeling:

Souterrain
Bergruimte van 1.50 x 2.65.

Parterre
Eigen parkeerplaats

Zevende verdieping
Via de ruime hal ( (1.70 x 1.40) wordt de woonkamer met openkeuken (27m2) voorzien van 4 pits elektra kookplaat, oven, wasemkap, spoelunit en koelkast bereikt. De woonkamer biedt toegang tot het balkon met magnifiek uitzicht over Vaals, Vijlen en Aken. De mooie badkamer (2.50 x 2.10) met inloopdouche, toilet en vaste wastafel. De slaapkamer (3.60 x 3.50) biedt toegang tot het tweede balkon met idem uitzicht. In het appartement is tevens een berging (1,35 x 3.65) aanwezig met aansluitpunt voor de wasmachine en droger.


Bijzonderheden:

- Eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein
- Mooi uitzicht vanaf groot balkon
- Kosten VVE: € 192,- (inclusief waterverbruik en voorschot gas)


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK