GEMMENICH Botzelaer 27 

Indeling

Inleiding:
Circa een kilometer van het centrum van Gemmenich (Belgiƫ) ligt dit bijzonder idyllische houtbouw woonhuis in Zweedse stijl. De foto's spreken meer dan wij in duizend woorden kunnen omschrijven. Pas op: Groot gevaar om verliefd te worden,

Indeling:

Garage / Souterrain
De onder het pand gelegen garage mond uit in een souterrain. De oprit biedt gemakkelijk aan 6 auto's plaats. De garage is momenteel in gebruik als souterrain.

Parterre
De warme houtbouwsfeer blaast je bij binnenkomst bijna omver. Aan gezelligheid geen gebrek. De entree doet deels dienst als verdeelhal naar de begane grond slaapkamer (12 m2), badkamer (8m2) en de keuken.

De slaapkamer is overigens nog voorzien van een vide. Deze speelsheid in combinatie met hoge plafond zien we ook weer terug in de woon- eetkamer. Tevens door het open karakter van de keuken ook in de keuken.

De woon- eetkamer kent door zijn hoge plafond- c.q. dakconstructie een bijzonder ruimtelijk gevoel. In de zitkamer (15m2) kan genoten worden van het perfecte tuincontact.

Eerste verdieping
Middels de overloop wordt de 2de slaapkamer (10 m2) bereikt. De inbouwkasten zorgen voor een optimale ruimteverdeling. Het balkon geeft een bijzonder mooi uitzicht op de eigen tuin en het omringende groen.


Bijzonderheden:

- De woning wort middels een olie gestookte ketel verwarmt, zoals gebruikelijk in deze regio.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK