GEMMENICH Routes de Trois Bornes 47 

Indeling

Inleiding:
Circa een kilometer van het centrum van Gemmenich (Belgiƫ) ligt dit bijzonder aantrekkelijke landhuis. Momenteel is zelfs dubbele bewoning mogelijk.


Indeling:

Garage / Souterrain
De garage (4,55 x 8,40) mag gerust ruim genoemd worden. Deze kent een verbinding met de rest van het souterrain welke aan de voorkant ook nogmaals een separate ingang heeft. De 56 m2 souterrain zijn in 3 gedeeltes onderverdeeld waarvan een wasruimte.

Parterre (woonhuis 1)
Via de entree (4 m2) wordt de hal (4,5 m2) bereikt met gastentoilet. De woon- eetkamer kent een trotse afmeting van ruim 40 m2. De openslaande deuren zorgen voor een perfect tuincontact. De open hoogwaardige keuken (10,5 m2) is van alle gebruikelijke keukenapparatuur voorzien en bied tevens een mooi zicht op de tuin.

Parterre (woonhuis 2)
Via dezelfde entree wordt de woon- eetkamer (21,5 m2) bereikt. Via de openkeuken (7,3 m2) is er toegang tot de tuin. Naast de keuken is er nog een separate waskeuken (4 m2) en toilet.

Eerste verdieping (woonhuis 1)
Ruime overloop (4,65 m2) met als verdeelsleutel voor de 2 slaapkamers (respectievelijk: 15,3 m2 en 7,5 m2) en de badkamer (10,5 m2). De hoofslaapkamer is tevens voorzien van een inloopkast (4,5 m2). De ruime badkamer kent een ligbad, douche, wastafel, en toilet.

Eerste verdieping (woonhuis 2)
Ook hier zijn 2 slaapkamers (15,5 m2 en 6 m2) en badkamer (4.55 m2) aanwezig. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.


Bijzonderheden:

- Het pand kent in principe 2 wooneenheden. Het hoofdhuis geniet 105 m2. De aanleunwoning heeft 60 m2 ter beschikking.
- Tijdens de bouw zijn reeds voorzieningen getroffen om het pand eenvoudig terug te brengen naar 1 wooneenheid.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK