WITTEM Rijksweg 43

Indeling

Inleiding:

Langs de rijksweg in het pittoreske en strategisch gelegen Nijswiller (Wittem) ligt dit gerenoveerde vrijstaande woonhuis.


Indeling:


Kelder

De kelder (circa 15 m2) kent een reguliere stahoogte.


Begane grond

Entree (7,8 m2) met meterkast en garderobe. Ruime woon- eetkamer (24,5 m2). De keuken (10,9 m2) mondt via de grote schuifpui uit op het achtergelegen dakterras.

Middels de entree wordt tevens de badkamer (10,5 m2) bereikt. De badkamer is voorzien van toilet, douche, bad en een grote wastafel.


Aan de achterzijde, onder het dakterras, is nog een ruime opslagruimte van circa 10 m2. Tevens is hier nog een zitgelegenheid met buitenbar.


Eerste verdieping

Middels de overloop (2,7 m2) worden de 3 slaapkamers bereikt van respectievelijk 7 m2, 9,7 m2 en 12,5 m2. De grootste slaapkamer biedt toegang tot een groot (achterzijde) gelegen dakterras.


Zolder

Middels de vaste trap word de zolder bereikt welke bestaat uit overloop en 3 zolder kamertjes waarvan 2 gerenoveerd. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 25 m2.Bijzonderheden:


- De woning is grotendeels gerenoveerd waarbij tevens de zij- en achtergevel geïsoleerd en bekleed is.

- Deels zijn nieuwe kunststof kozijnen geplaatst.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK