VAALS Camilluspark 12

Indeling

Inleiding:

Zeer ruime bungalow met een overweldigend uitzicht op het geliefde heuvelland. Bijzonder rustige en verkeersluwe ligging.


Indeling:


Souterrain

Het souterrain wordt zowel via de begane grond als de tuin bereikt. Het souterrain biedt 65 m2 aan bergruimte. Ook is hier de wasmachine en ketel geplaatst.


Ruime slaapkamer (19 m2) met eigen badkamer. De naast gelegen hobby (26 m2) is met minimale inspanning te veranderen in een zeer ruime 4de slaapkamer en/of living.


Middels de statige wenteltrap wordt de begane grond bereikt.


Parterre

Ruime entree (19 m2) met garderobe, toilet en meterkast. De gesloten luxe keuken (10,5 m2), gemaakt en ontworpen door Miele, is voorzien van alle gebruikelijke keukenapparatuur waarbij een vaatwasser en inductiekookplaat niet ontbreekt.


De woon-eetkamer kent een trotse afmeting van 43 m2 en biedt middels een grote schuifpui toegang tot het riante balkon ( 9,70 x 2,00). Zowel vanuit de woonkamer als het balkon is het prachtige uitzicht te genieten.


Zowel de entree als de woonkamer en de keuken is voorzien van een granietenvloer. In de woonkamer zelfs in combinatie met vloerverwarming.


Zoals te verwachten is bij een bungalow zijn op de begane grond de overige 2 slaapkamers te vinden van respectievelijk 19,5 m2 en 13 m2. De badkamer van 7 m2 is momenteel voorzien van een bad, douche, wastafel en toilet.


Garage

Bijzonder ruime dubbele garage (5,20 x 4,70) met een recent elektrische sectionaalpoort


Tuin

De volledige tuin is omheind en biedt voldoende privacy. De tuin is middels een zijdeur ook van buiten af bereikbaar. De zuidwest ligging staat garant voor voldoende zonuren.Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK