VAALS Bronnenstraat 3

Indeling

Inleiding:

Aan de rand van het park Bloemendal ligt deze bijzondere vrijstaande woning in de rustige (alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer) Bronnenstraat. De woning kenmerkt zich door o.a. de bijzondere architectuur, hoog afwerkingniveau en het geweldige tuincontact vanuit de woonkamer.


Indeling:


Souterrain

Het pand is grotendeels onderkeldert met een sta hoogte van 2.20 meter en een totale oppervlakte van ca 60 m2. De kelder leent zich voor meerdere doeleinden. De kelderruimte bestaat uit 5 ruimtes, allen met elektriciteit, waarvan er vier betegeld zijn. Twee ruimtes zijn tevens voorzien van een wateraansluiting en verwarming. (Let op: Gezien de bruikbaarheid van het souterrain is deze bij de woonoppervlakte opgeteld: Woonoppervlakte zonder souterrain bedraagt 180 m2)Parterre (straatniveau, voorzijde)

De royale entree (9m2) fungeert als verdeelsleutel voor alle vertrekken. De garage ( 3.00 x 3.50) is inpandig bereikbaar. De werkkamer, die uiteraard ook goed benut worden als 4de slaapkamer is 17 m2 groot. Geheel betegeld gasten toilet. Middels 2 glazen deuren kan de eetkamer en open keuken ( 21 m2) bereikt worden. De in 2007 geplaatste design keuken (9m2) is voorzien van alle denkbare gemakken en smaakvolle Led verlichting. De gang, keuken en eetkamer is in 2007 voorzien van een leisteenvloer.


Parterre (tuinniveau, achterzijde)

De zeer ruime woonkamer (33m2) is eveneens voorzien van een nieuwe leisteenvloer. De woonkamer is bijzonder aantrekkelijk door het mooie tuincontact en lichtinval middels de grote raampartijen waaronder een schuifpui.


Tussenverdieping

Overloop met toegang tot slaapkamer (I) en de badkamer (I). De slaapkamer (ca. 16m2) gelegen aan de linkerzijde van de woning is voorzien van een zijraam en groot nieuw geplaatst Veluxraam. De badkamer is voorzien van een douche, en wastafel en tevens voorzien van een Veluxraam.


Eerste verdieping

Overloop met toegang naar slaapkamer II en III , de badkamer (II) en bergruimte. Slaapkamer II van ca.16 m2 is gelegen aan de rechterzijde van de woning en bied tevens rechtstreeks toegang tot de badkamer. Slaapkamer III (17 m2) is gelegen aan de linkerzijde van de woning. De badkamer, zowel bereikbaar via slaapkamer II als de overloop is zeer ruim van opzet ( 15 m2) en voorzien van bad, douche en ruime dubbele wastafel. Ook hier is een leisteenvloer gelegd.


Tweede verdieping

Middels vlizotrap bereikbare bergzolder alwaar de CV combi installatie (2007 / eigendom) geplaatst is.


Tuin

Grote achtertuin. De tuin biedt zeer veel privacy en is gelegen op het Noordoosten. Door de grootte heeft men de keuze of men van de zon wilt genieten danwel in de schaduw wilt zitten. De tuin is volledig omheind en via de zijkanten van het pand bereikbaar.Bijzonderheden:


- Nieuwe Hoog Rendement CV combi installatie (2007).

- Het pand is rondom voorzien van dubbelbeglazing met hardhoutenkozijnen.

- Het gehele pand is voorzien van rolluiken.

- De woning is tussen 2007 en 2009 voorzien van een nieuwe design keuken, leisteenvloeren en trappen met RVS leuning.

- De woning is 1992 onder architectuur gebouwd op een kavel van 628 m2.

- De woning is voorzien van een enorme kelderruimte.

- De voortuin is geheel verhard en biedt ruimte om 2 tot 3 auto's te parkeren op eigen terrein.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer

Kaart

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK