Over ons

Limbourg Huis & Hypotheek is een no-nonsens kantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is.

U zit niet meer te wachten op gladde praatjes, en verwacht veel meer van een makelaar dan vroeger. U weet goed wat u wilt en zoekt een sparringpartner die luistert, meedenkt, creatief is, de tijd voor u neemt en goed bereikbaar is. Dit sluit helemaal aan bij mijn dienstverlening. Ik ben dan ook blij met deze nieuwe ontwikkeling binnen de makelaardij, en trots dat ik mijn steentje hieraan mag bijdragen.

Limbourg Huis & Hypotheek is bewust een klein kantoor, daardoor is het heel persoonlijk en neem ik alle tijd om samen zaken door te nemen. De bezichtiging bijvoorbeeld, of de koopakte. Een huis kopen of verkopen is namelijk niet niks, en dat begrijp ik heel goed. Ik sta u dan ook graag bij tijdens deze spannende periode. En mocht u na een aantal jaar toch nog een vraag of probleem hebben, ook dan sta ik uiteraard altijd voor u klaar.

Ik kan niet wachten om u te helpen bij de verkoop of verhuur van een woning. Dat doe ik namelijk al vijftien jaar met enorm veel plezier. Ik zie makelen als een prachtig vak en specialisme en begrijp als geen ander dat ieder mens anders is. Persoonlijke aanpak en actief meedenken staat derhalve bij mij voorop.

Geboren in Simpelveld en getogen in Bocholtz, woon ik sinds 2002 met veel plezier in Vaals. Daartussen in heb ik ook veel gewerkt en vertoefd in Parkstad. Hierdoor ken ik het bijzondere mergelland, het diverse Parkstad en het mooie heuvelland als mijn broekzak. Typische Limburgse streken met hun eigen geschiedenis, bijzondere cultuur en natuurlijk een eigen specifieke huizenmarkt. 

Met ruim 15 jaar werkervaring in de huizenmarkt, tevens opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, beschik ik over alle benodigde kennis om u in deze dynamische vastgoedbranche van optimaal advies te voorzien. Daarnaast heb ik in die jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van zeer gedreven professionals, zowel in Nederland als in Duitsland en België, die samen met mij u graag van dienst zijn. Ik heet u graag welkom bij Limbourg Huis & Hypotheek! Ruben Bleijlevens

Staat uw droomwoning er niet tussen?

Wellicht kunnen wij u hiermee helpen!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK